Despre noi

HPC-Hull Protective Coating se prezintă ca o companie cu capital privat integral românesc ce a luat fiinţă în 2005 la iniţiativa a 2 persoane cu o vastă experienţă în domeniul protecţiei suprafeţelor. Datorită acestui lucru, HPC s-a dezvoltat cu rapiditate devenind cunoscută pe piaţa construcţiilor navale europene prin diverse proiecte livrate cu succes.

Activitatea noastră principală consta în lucrări şi servicii de protecţie a suprafeţelor pentru industria construcţiilor şi reparaţiilor navale, mai exact servicii de sablare şi vopsire pentru diferite tipuri de nave utilizând o gamă largă de tehnici, atât inovatoare, cât şi tradiţionale.

Compania şi-a extins progresiv, echipa numărând acum peste 130 angajaţi şi având o cifră de afaceri în 2017 de 2.000.000,00 EUR, având mereu ca şi scop principal livrarea la timp a proiectelor, la un standard ridicat de calitate.

Din punct de vedere geografic, suntem situaţi în Galaţi, al 5-lea oraş ca mărime din România şi cel mai mare port al Dunării maritime, un oraş cu aproximativ 300.000 de oameni, poziţionat la 150 km de Marea Neagră şi 200 km de capitala României. Galați este deasemenea cunoscut ca al patrulea cel mai mare centru industrial din România, ramurile economice principale fiind construcţia navală și metalurgia, care generează constant personal calificat prin intermediul instituţiilor educaționale locale.