Services

Serviciile de protecţie ale suprafeţei sunt implementate conform specificaţiilor și solicitărilor clientului, respectând standardele actuale şi utilizând cele mai recente tehnici, asigurând în acelaşi timp o durată de viaţa cât mai îndelungată a produsului finit. Lucrările sunt structurate şi personalizate în funcţie de proiect şi de tipul navei – construcţia de nave noi sau lucrări de modernizare / reparaţii.

Atât serviciile de vopsitorie cât şi cele de sablare sunt executate pentru diverse structuri de navă cum ar fi tancurile de balast, tancurile de apă potabilă, cocă, suprastructură, punţi şi compartimente.

3_Services Painting 3
3_Services Painting

A. Servicii de vopsitorie

În stadiul de pregătire a suprafețelor, acestea vor fi aduse la orice formă de conservare dorită, în conformitate cu specificaţiile clientului şi tipul de proiect. În funcție de producătorii de vopsele agreaţi, există anumite particularități care trebuiesc urmate, pentru că rezultatul finit să fie unul calitativ. În acest sens, vopsitorii noștri sunt instruiți continuu să respecte astfel de aspecte tehnice.

Specialiștii HPC sunt deasemenea instruiți să lucreze cu o varietate de tehnici, de la vopsirea tradițională aplicată cu role și perii până la vopsirea cu pompă/pistol. Conform cerințelor și specificației vopselei, straturile sunt aplicate într-un mod foarte precis și cu o grosime cuprinsă între 50 și 500 microni, având ca rezultat finit o aplicare uniformă a stratului de protecţie.

Ne implicăm deasemenea şi în proiecte speciale, compania noastră fiind calificată să lucreze cu vopsea Inerta (vase cu clasa de gheaţă) şi vopsea Mascoat (protecţie anticondensatie şi termică).

B. Servicii de sablare

În funcție de fiecare tip de proiect, sablarea se poate face cu grit sau cu alica metalică pentru suprafeţele din metal, iar pentru suprafețele din aluminiu și din oțel inoxidabil se foloseşte sablarea prin corindon. Aceste servicii se efectuează atât în halele noastre de sablare cât și pe navă, folosind echipament propriu și respectând standardul internațional ISO 8501-1, procesul de sablare efectuându-se la diferite grade – SA1, SA2, SA2.5, SA3.

Pentru proiecte speciale, se pot oferi şi servicii de hidrosablare, prin aplicarea unui jet de apă la un nivel al presiunii foarte ridicat, în vederea îndepărtării straturilor vechi de vopsea sau a ruginei.

Proiectele sunt livrate gata de inspecţie, asigurând lucrările de curăţare cu echipamente proprii extrem de eficiente.

3_Services Blasting