Slide
Specialisti in protectia suprafetelor. Dedicati industriei constructiilor navale. Oriunde in Europa. Intotdeauna la timp.
Slide
Activitatea noastra

Activitatea noastră constă în lucrări de protecție a suprafețelor în industriile de construcții și reparații navale, efectuând servicii de sablare și vopsire pe diferite tipuri de nave și folosind o gamă largă de tehnici tradiționale și inovatoare.

Slide
Despre noi

HPC-Hull Protective Coating este o companie românească cu capital privat, fondată în 2005 de două persoane. Datorită experienței lor de zeci de ani în sectorul protecției suprafețelor, compania s-a dezvoltat rapid, făcându-se cunoscută în industria navală europeană prin diverse proiecte livrate cu succes.

Slide
Ce facem

Cu un accent extins și continuu pe livrarea de proiecte de calitate la timp, corelate cu o atenție dedicată clienților, HPC și-a extins progresiv echipa, numărând în prezent peste 133 de angajați și o cifră de afaceri de 3.850.000,00 EUR în 2021. Suntem localizați în Galați, al cincilea oraș ca mărime din România și cel mai mare port de pe Dunărea maritimă, un oraș locuit de aproximativ 300.000 de persoane, situat la 150 km de Marea Neagră și la 200 km de București, capitala României.

Galațiul este, de asemenea, cunoscut ca fiind al patrulea centru industrial din România, principalele și tradiționalele ramuri economice fiind construcția navală și metalurgia, care generează resurse de forță de muncă înalt calificată prin intermediul instituțiilor de învățământ locale, stabilite de mult timp.

Shadow